Çok yoruldum gerçekten zorla süt içirmekten her beslenme saati zulüm gibi 3 aylık bebeğim var erken doğdu su an 2 aylık düzeltilmiş yaş sütümü sağarak veriyorum çünkü meme almadı çok uğraştım yılmadan usanmadan zevk alarak sağıyorum sırf içsin diye mama vermiyorum çünkü istemiyor avent biberonu kullanıyorum doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyon geçirdi su an uzayan sarılık var sürekli 2 saate bir beslemeye çalışıyorum zaten doğduğunda beri 3 saate bir 80 90 cc anca içiyor hep böyleydi ama sürekli zorla içiyor azına sokuyorum zorla 1 saat uğraşıyorum açım demez içmese öyle bir çocuk neyi var bilmiyorum çok doktora gittik ama Yok bilmiyorum anlamıyorlar BM’yle hevesle içen bi çocuk değil içmek istemiyor bazen içiyor ama çoğunluk zorla ama artık 3 4 gündür iyice abartı ne yaparsam hangi şekilde verirsem vereyim yok azına aldığı an ağlamaya istemiyor kendini atıyor geriye artık bugün çok yoruldum ve tükendim bıraktım içme dedim sinirlendim bi yanım üzülüyor ama bi yanım çok yorgun aç ama içmiyor ve farkettim ki öyle olunca ben daha çok stresli ölüyorum ve bu durum evliğimi zedeliyor çünkü onun stresini eşimi kırıyorum ne yapmalıyım niye böyle yapıyor neden luk luk içmez