zeynepzeze Merhaba bu gece keyif yapacağım, bana güzel sürükleyici bir dizi önerir misiniz? Konu farketmez. Şimdiden teşekkürler
Reyna zeynepzeze how i met your mother ne zaman farklı dizi keşfedeceğim desem 150. kez bu diziyi bitiriyorum yine, hafızam silinse de tekrar izlesem keşke
Gizemabc zeynepzeze Dizi demissiniz ama film.sormussunuz🧐 Diziyse onerebilirim; Workin mom Sex life Emily in Paris Valeria 2 anne 2 kiz La casa de las flores
Ikrazumra19 zeynepzeze ya birsey sorucM bizim tv de netflix yok indirip uyemi olmam lazim bu konuda beni aydinlatirmjsinjx
zeynepzeze Reyna Öyle mi diyorsun ☺️ O zaman izleyeyim. Bende la casa de papel. Bin kere izlesem bıkmam
zeynepzeze Ikrazumra19 Yeni tv lerde kumanda kısmında oluyor. Netflix kısmına girdikten sonra üye oluyorsunuz, Hotmail hesabı ve şifre ile. Sonra ödeme bilgileri bu kadar 🍀
Mlkko zeynepzeze Breaking bad Prison break Orange is the new black Vis a vis elite Lucifer behind her eyes Punisher Lupin You New Amsterdam Good girls Daha uzar gider bu liste😬
Mlkko Irmakefe ben de bağımlıyım resmen her diziye hakimim gerekli gereksiz ne varsa izliyorum 🤦🏻♀️ 🥲