Beybikolarr Kızlar elimle veet tüy dökücü krem sürdüm bi arkadaşa internette de kullanılmaması gereken birşey yazıyor süte geçiyormuş emziriyorum acaba süte geçer mi
zeyzey77 Beybikolarr Tüy dökücü hiç kullanmadım emzirirken ama en azından sağlık ocağında ebeye sorsan o da bilir
Asenana Beybikolarr bişe olmaz bu kadar evham yapma relax ol biraz kuzucum insanlar emzirirken alkol bile içiyo krem süte geçse bile ne olacak bi seferlik bişe bidaha yapmazsın
Sarpars Beybikolarr Mantıken yoktur diye düşünüyorum şampuanda kullanmayalım o zaman bulaşık deterjanı vs kanına geçmeyen bir maddenin süte geçeciğini düşünmüyorum ama bir yarası varsa direkt yara ile teması zararlı olabilir
Beybikolarr Minikuzu sadce okuduğumu söyledim neden bu tepki?? Bazı doktorlar krem vermiyorlar süte geçtiği için oyüzden sormak istedim.
zeyzey77 Minikuzu Elinle sürüyorsun ama deri emilimi var ordan kana geçiyor kimyasal. Emzirirken bazı şeyleri kullanamıyorsun Krem seklinde de olsa
Minikuzu Beybikolarr haklısın canım inşallah tüy dökücü krem süte geçer mi diye doktora soran biri gelip cevap yazar
Beybikolarr Minikuzu bilmiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter he bilen yazar ne ala yazmazsada böyle tepki vermez görür geçer postu olur biter.
Beybikolarr zeyzey77 hiç aklıma gelmedi ki bi anda oldu sonra kremlerin bile süte geçtiğini okudum oyüzden sormak istedim şuan
Beybikolarr Asenana teşekkür ederim güzel yorumunuz için insan evhamlı olunca mecbur sormak zorunda hissettim kendimi ama haklısınız 🥰
Beybikolarr Sarpars bazı kremlerin bile süte geçtiğini hatta doktorların krem vermediğini okudum bi yazıda hatta doktorada sordum evet dedi ama tüy dökücü krem farklı yani başına gelen olabilir diyede sormak istedim
zeyzey77 Beybikolarr Anladım canım sorun olmamıştır merak etme genelde ilaç türü kremler daha çok etki ediyor ama yine emin olmak için sor . Ona göre bir daha yapmazsın