Bilge Kızlar arkadaşımın göğüs ucu çatlamış ve emzirirken inanılmaz ağrılar çekiyor ağlıyor. Ben şunu yaptım kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey var mı? Kremler fayda etmedi
SahinE Bilge Benim de aynıydı kendi sütümü sürdüm hep emdikçe geçti krem işe yaramıyor en iyisi kendi sütü
kubraege Bilge biraz ilginç bi yöntem ama zeytinyağını göğsüne sürüp metal bi çay tabağı varsa koysun ama o çay tabağı bikaç saat kalmalı ben çözümü öyle bulabildim benimde kötüydü ertesi gününe epey iyileştiriyo
Mutlu34 Bilge lansinoh krem cok iyi gelir ve bitkisel olarak suya karbonat doktum pamukla ucun etrafina surdum her emzirme onceside sadece suyla temizledim oda cok iyi geldi bi kac kisiye daha onermistim onlarinda duzeldi
Tuba8406 Bilge merhaba kardeşimin göğüs uçları koptu sagmaktan tek çözüm garmastan diye bir krem var o oldu onun üzerine krem.yok bence ki seninki böyle bir durum değil bence garmastan kullan tedbir direk
Seren Tuba8406 benim de meme ucum yarılmış ne garmastan ne de lansinoh iyi geldi ve hala düzelmediler 😪
Tuba8406 Seren kardeşime o iyi geldi canım dediğin gibi herkeste farklı olabilir birde gocmen kremi var diyorlar bulgarlarin kremi imis oda iyi geliyor diyen var
Seren Hiç bi krem iyi gelmiyor herkese farklı etki yapıyor galiba bu kremler ben ne denesem düzelmedi kantoranyagi kullniyorm o biraz acısını aldı sadece ama hala yarılmış meme uçları
EsmaGnc Kuru soğanı tekerlek şeklinde doğrayıp göğüs ucuna koysun streç filmle sabitlesin çok iyi geldiğini göreceksiniz.
Betuldalyan Aktardan bal mumu alip tatli kasigi uzernde ocakta eritin iliyinca gogsunuze surun diger emzirmeye kadar kalsn birde tahin yagi cok iyi geliyor benim 2aylil yaram 4.5gunde iyilesti balmumuyla
Selmayusuf Bilge herkes lansinoh iyi değil diyor ama ben çareyi onda buldum felaket di benimki resmen et ayrılmistı 😔😥😪 düzenli sürüyordum göğüs pedi ile kapatıyordum bi daha eminceye kadar öyle kalıyordu. Şükür şuan iyiyim daha 48 günlük bebeğim
YadeKusunAnnesi Garmastan krem ve aventin gögüs Kalkan’ları hemen iyileştirir tam üç buçuk ay çektim krem ve Kalkan’lar sayesinde rahata kavuşmuştum geçmiş olsun..
Seren YadeKusunAnnesi ben bu aventin kalkanlarını aldm ilacı sürüp kapatıyorum sonra sütumu çok akıtıyor doluyor bu durumda yaram iglesmiyor neden süt akıtıyor okdr sizde de oldumu
Seniha Bende de catlamalar olmustu bir saklama kabi icerisine karbonatli su yaptim her emzirmenin arkasindan gögsümü karbonatli suya batirip cikartiyordum😁ve hemen arkasından lansinoh kremi sürüyordum cok sukurki 1 hafta gibi bir surecte gecti birdahada olmadi.
Esrahsyn Benim goguslerim kizarik cok emzirirken dişlerimi sıktım hep. Saglik ocagina doktora ciktim garmaston adlı krem verdi 3 kez sürdüm bugün biraz agrisi kesildi cok şükür emzirebildim. Sizde deneyin insallah fayda görürsünüz
Zeynepeymen Bilge benımkı resmen bıcakla kesilmis de yarılmıs gibide aglayark bagrarak emzırıodum yaglar kremler fayda etmedi avent gogus kalkanı aldm ıkı güne iyilesti keske basda alsaymısım