Birkucukeylulmeselesi Evet az önce de post açtım ama unuttum walla bide fondöten önerisi istiyorum arkadaşlar yazanlara şimdiden çok teşekkür ederim 😅mümkünse çook pahalı olmasın cildim de kuru bu arada yağlı bir cilt yapım yok
Zalimsin Birkucukeylulmeselesi rossmann varsa şehrinizde çok uyguna çok güzel bb kapatıcılar var hem de güneş korumalı filan
Bal-Kaymak Birkucukeylulmeselesi https://www.watsons.com.tr/p/flormar-hd-fondoten-medium-beige-39097?gclid=CjwKCAjw092IBhAwEiwAxR1lRhATu0RHCPkHQKSVz7Iygiglb6CiBp7UcLXM_WgLIa0oo8gAQiP0PxoCJh0QAvD_BwE Ben bunu aldım çok memnun kaldım. Yapış yapış olmuyor. Hafif yapısı var. Zaten kuaförüm uygulamıştı ondan istedim ismini falan .Rengi farklı tabi kendi tem rengine göre bakarsın.
Dmt-01 Birkucukeylulmeselesi note markasının bb kremi çok güzel bence kapatıcılığı filan seyahat boyu var onu alıp deneyebilirsiniz hatta ben öyle yapmıştım memnun kalınca büyük boy almıştım
Birkucukeylulmeselesi Zalimsin malatya da awm ye gidicez varmı bilmiyorum bakalım gidince varsa bakarım teşekkürler ☺️
Birkucukeylulmeselesi Bety çok teşekkür ederim bakıcam şimdi ekran alayım gidince de sorarım tekrar teşekkürler