Bilge12 Yardim edin nolur 4 gundur gece gunduz hic uyumuyoruz su an da 3 saatir salliyorum hala uyumadii
CerenLiya Bilge12 çamaşır makinası sesi açıyorum youtubedan o işe yarıyor bende dene istersen canım bide vtec maymun uyku arkadaşı var biz onsuz uyumuyoruz resmen sarj bitince uyanıyor
Sedaahmet Bilge12 benim bebegimde uykuya zor dalıyor. 1 aylik benim oğlumda. 2 gündür gece gündüz hic uyumadı. Eşimle benim psikolojimiz bozulacak nerdeyse. Uykusu gelince sürekli ağlıyor oglum. Anca sallanarak uyuyor ama oyle hemende uyumuyor. Sabahlara kadar salliyoruz resmen. Önce memede uyuyakalirdı. Şimdi memede de uyumuyor. Gözler hep acik. Hic mi uykusu gelmiyor anlamiyorum ki 🙄
Bilge12 Bilgeball 1 haftadir sallayarak uyutuyorum gazi cok fazla oldugundan sallamak rahatlatiyodu simdi niye boyle.anlam veremiyorum
Aslmackgz9292 Şu an bende hala sallıyorum üstüne sürekli emme hareketi yapıyor emdikçe de ağlıyor sallıyoruz sallıyoruz kesinlikle uyumuyor , sabah 5 e kadar kendini sallattığını bilirim
Mom06 Bilge12 havalar ısındı bebek arabasında kısa bi gezintiye çıkar canım iyi geliyo bebeklere hava almak yada arabada gezdirme imkanın varsa arabayla gezdir doktor demişti kolik bebekler arabada uyuyo sakinleşiyo diye
Sodya Bilge12 pilates topu ustunde ziplayarak emzir bi de bizde işe yarıyo 😊 bi de youtubedan acil kolik bebek , hizli sakinlestiren sesler aşirı yardim ediyo bize .denemekte fayda var
Sedaahmet Bilge12 aynen öyle valla. Çarşafa koyup elimizle salliyoruz eşimle. Tam uyudu deyip yere koyuyoruz hemen uyaniyor. Sürekli sallanmak istiyor. Bizimde kollar kopuyor tabi .😥