Minisinannesiii 4 aylık oğlum gözünü açtığı an bacaklarını havaya kaldırıyo gaz desem değil bazen bakıyorum uyanmış mi diye yanina yaklaşmıyorum eğer bacaklar görünmüyosa uyuyo demektir sizinde öyle mi acaba keşif mi ediyo anlamadim 😀
lanadelmiyav Minisinannesiii benim oğlan da 5 aylık olmak üzere aynısı yapıyor. Aşırı tatlı oluyorlar. Isıracağım en sonunda o ayakları😻
Beyziikoo Minisinannesiii Keşfediyor muhtemelen ayaklarını 🙈 Bayılıyorum o hallerine ya 🥰 Benim kızımda yeni 4 aylık olucak 3 4 gündür tam olarak ağzına götürüyor bugün tüm parmaklarını yiyecekti heralde çekmesem.🙈🙈🙈
Minisinannesiii lanadelmiyav bide atıyo tekrar kaldırıyo yememek için zor duruyorum bazen bakasm gelmiyo nazar değdircem diye 😀
Neslihan1903 Minisinannesiii 4.5 aylık kızım ayaklar havada yatağın bıraktığım yerinde hiç bulamıyorum reflü yatağı olmasa nasıp bir pozisyonda bulacağım bilmiyorum bacakları beşiğinin dışına çıkarıyor veri alamayınca ağlıyor öyle uyanıyorum her sabah elimi uzakttığımda önce ayağıyla yakalıyor sonra eliyle tutuyor sanırım çok fırlama bir kızım olacak 😂
Seda-Cakir Minisinannesiii benim oğlum da 2 ay 20 günlük geriniyor sanırım ayaklar havada oluyor ahahaha çok sevimli, laf atıyorum uyanıksa eğer gülüyor şapşik 😂keyifçiler