GiybetReis Kuzum11 5,5 ay gece 3 kez uyanıyoruz. Arkadaşımın kızı 4 aylık ve tüm gece 1 kez ya da hiç uyanmıyormuş🤷🏼♀️
ikizbabymom Kuzum11 bebeğe göre değişiyo şimdi sıcaklardan ikiside uyanıyo ama kışın oğlum gece beslenmesini kestikten sonra deliksiz uyumaya başlamıştı kızım son bi kaç gündür uyanıp 1 saat uyumuyo 22 aylıklar
Aysehris 3 aylık gece 3 4 kez uyanıyor daha erken bizim için ama inşallah yakın zamanda bırakır gece uyanmalarını 😃
hunilimomm Kuzum11 gece beslenmesini kesince (23aylikti) deliksiz uyudu ondan önce saat bası 2 saate bir kalkardı
Tokgozss @Kuzum11 anne sütü alan bebekler sık kalkar. Bizim bebiş 7 aylık ama mutlaka kalkıyor gece 1 ya da 2 kere mama İçin içiyor yatıyor. Bu ara diş sorunumuz bar sık kalkıyor uyanık kalıyor. Bebekten bebeğe ve gelişime göre değişiyor bu durum ya
Miniknur 11 aylık olcak. Hala saat başı kalkıyor. Bence emen bebekler böyle. Kesmeye çalışıyorum ama bu sefer yarım saatte bir uyanmaya başladı. İnada bindirdi resmen
Pikabu Miniknur benim kızım da 1 yaş olcak haftaya. Hep anne sütü aldı ama 9.Ayda bıraktı gece beslenmesini kendiliğinden
Denizanasiii Kuzum11 Benimki 2 aylikken birakti 10 da yatıyor 5 de kalkıyor tabi ben o kadar aç kalmasın diye uykusunda besliyorum 12 gibi öyle yatıyorum suan 4 aylığız
Cheddar Kuzum11 11aylıkken gece beslenmesini bıraktı. Diş zamanları yine kalkıyo tabi ama beslenmek için değil
Miniknur Elisssa acıkması imkansız. Hem muhallebi yedirdim 1-2 saat sonra mama yaptım sütüm az diye. Yine aynı. Keyfi tutuyo ağızda memeyi