kguvelozturk Merhaba aranızda İlaç alerjisi olup biontech olan var mı ? İlaç alerjim var ama sinovac mi biontech mi olsam karar veremedim. Ya da hastaneye randevu alırken sinovac diye alsam orda doktorlara danışınca tercihimi değiştirme şansım oluyor mu ?
Cns_28 kguvelozturk benim ilaç alerjilerim var penislin antibiyotik tentirdiyot falan. Ama ben iki doz biontech oldum daha etkili olduğu için. Bir sorun yaşamadım çok şükür 🙏🏻🙏🏻
17112020 Bence değiştirebilirsin çünkü randevusuz da asiya gidilebiliyor..meydanlarda bile kuruyorlar
YeldaKuzey Benim penisilin alerjim oldugu icin sinovac yaptırmak zorunda kaldım dün 2. Doz aşımı oldum hic bir sorun yaşamadım
kguvelozturk YeldaKuzey annemle babamda sinovac oldu ama deltaya karşı etkili değil diyorlar diye kafam karıştı yoksa direkt sinovac olurdum.
Cns_28 kguvelozturk çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı. Sadece 30 dk bekletiyolae hastanede o kadar. Siz yinede sorun tabi doktora 🌸
Dmrcnn kguvelozturk artık randevusuz gidilmiyor özellikler hastanelerin girşinde yazıyorlar sağlık bakanıda söyledi artık randevu alınması zorunlu diye bn 1hafta önce gttim randevusuzlara yapmadılar bir kaç kişi vardı yanımda
17112020 Dmrcnn aa simdi sizden öğrendim burda gecen gun meydana kuruldu ..haberleri de izleyemiyorum..teşekkürler