ARORA Mrzeyna bu işin çoğu azı yok aslında. 4 kişilik bir aile haftada birer kez et tavuk balık yiyorsa yumurtası sütü yoğurdu kuru yemişi sebzesi meyvesi alınıyorsa kısaca insan gibi besleniyorsa sadece mutfak masrafı en iyi ihtimal 3bin tutmalı
hunilimomm Mrzeyna he o zaman okey bizim de öyle gidiyor bez ve islak mendili toplu alıyorum islak mendil baya 4 5 ay gidiyor bezi 2 aylık alıyorum her hafta pazar vs çok gidiyor
Sakinee Mrzeyna 😂😂 kız valla ama ben inanmıyorum öyle organik pazarlara zaten bence onlarda marketten ucuzunu alıp orada bez poşetlere alengirli kavanozlara koyup satıyorlar ticaret konusu sonuçta buda valla herkes dolandırıcı gibi geliyor gözüme 😂
Pamircik Sakinee organik sertifikası olanlar denetleniyor. Biz ona dilkat ediyoruz. Yoksa satıcısına kalsa hepsi organik :) tat olarak çok fark ediyor bu arada.
[silindi] Mrzeyna 2 çocuğa o kadarda maşallah 🙄🙄 bizim tek çocuğa gidiyor o kadar 🙄 mama içtiği için .
Marvegas Mrzeyna mutfak masrafı aylık 1200 buluyor faturalar 600 kredi 650 sigra 900 bebiş 300 tutuyor bizim😐😐😐 eşimde aylık 3bucuk alıyor biz ucu ucuna yetiyor ay sonu ekmek alçak bazen para bilr kalmıyor
Mrzeyna Marvegas aynı canm benim eşimde 3.500 alıyor bizde bazen maşa yakın sıkıntı çekiyoruz e kira zaten 900tl
Mrzeyna UraSsmom sadece cocuk için değil zaten fatura kira hariç yicek cocuk giderleri detarjan falan fıstık
alinaannee Mrzeyna maalesef gidiyor canım ama bebelerimize helal hoş olsun Sefa’ları olsun 🌸🌸🌸🧚♀️Keşke bebek ürünleri daha ucuz olsa da herkes alabilse