Esra73 Merhaba güzel anneler 22 günlük bebeğim bugün sürekli hep uyuyor acıkınca uyanıyor oda 2 saate bir sonra geri uyuyor bu normal mi ?
Reyna Esra73 2 saatte bir mutlaka beslensin, uyuyor diye bırakmayın yoksa sarılığı artar ilk 2 ay bu sekilde ilerleyin sonra uyuduğu kadar uyusun
Splash-Splash-Love Esra73 Ben alarm kurmuş gibi tam 2 saate yaklaşınca otomatik uyanırdım 😂 Ahhh zor günlerdi geçiyor bacım hepsi soruna gelecek olursak ya gayet normal yalnız 2 saati geçmesin 😌😌
Ayssss1 Esra73 ay benimki de öyleydi zorla uyandırıyordum acıkıyordur diye 36 günlük olduk şimdi keşke uyusa diyorum 3 gündür ne sabah ne gece uyku yok çocukta kuş uykusu gibi 5 dakika uyuyor uyanıyor
budi01 Bence bu haline şükret ve kimseye soyle nazara getirecen bebwgini cunku ben dogumdan beridir halen uyku düzenine geçemedim bebwgim 1 ay 21 gunluk ve üstelik memeden de kesildi emmiyor mamayla devam ediyoruz ❤
Esra73 budi01 çok şükür tabi bende oğlumda çok çektim bu sorunu oda aksine çok huysuz uyumayan bebekti hep hamileyken derdim inşallah kızım öyle olmaz çünkü ilkinde çok çektim çok şükür şimdilik kızım iyi inşallah değişmez de 😒