75pnar_gntmr Hero baby sütlü bali irmikli kaşık mamasini nasıl yapıp veriyorsunuz ölcü olarak bide kabizlik yaparmi şimdiden teşekkür ederim 🙏
serrasayin 75pnar_gntmr biz yaparken 1 çay bardağı suya 1 kaşık atıyorduk ama bizim bebiş çok sevmediği için az yapıyorduk. Sizin bebiş seviyorsa daha fazla yapılabilir 🌸
Reyna 75pnar_gntmr neden kasık mama veriyorsunuz acaba illa vermek istiyorsanız hipp marka verin bence kendi yaptığınız yiyecekleri yemesi daha iyi çok mecbur kalmadıkça vermeseniz keşke paket 😊
75pnar_gntmr serrasayin hmm anldm çok teşekkür ederim deniyecegiz ilk defa aldı severim mi bilmiyorum
75pnar_gntmr Reyna aslında ek gıda yeni geçtik püre yapıyorum ev yoğurdu yapıyorum onuda denemek istedim sadece fazla başka neler verebilirim bebegim 6 aylık mama içtiği için erken başlati doktorum bizi
Reyna 75pnar_gntmr çok mecbur kalmadıkça paket ek gıda önerilmiyor 1 yaş öncesi bebeklere. yumurta sarısı ve peynir denediniz mi?
75pnar_gntmr Reyna yumurtanın sarisini 1 2 cay kaşık kadr veriyorum sabahları peynir denemedim hangi peynir vermeliyim
serrasayin 75pnar_gntmr yok yeni geçmedim, 9 ayımız bitti bizim tadımlarımız güzeldi fakar bu ara hiç bir şey yemiyor. Arı mama, normal mama ve emmek istemiyor. Zor zamanlardan geçiyoruz 🤦🏼♀️
Aysunn25 Benim kızım 7 aylık olacak 2 3 bebek kasığından fazla yemıyo ne yapmalıyım aç kalıyo üzülüyorum artık bu aptamil hipp marka mamalar veriliyo mu ek gıda da, kabak havuç avakado yumurta sarısı denedim ama 2 3 kasıktan snra almıyor
75pnar_gntmr Aysunn25 siz sma mama denediniz mi en azından ara ara mama içirirsnz ben mama da veriyorum suan biz yeni geçtik tadimlae daha sma mama çok iyi bi deneyin isterseniz yemeye başlayınca da ek gıda devam edersinz
75pnar_gntmr serrasayin acaba dış çıkarma dönemi olmasın istahsizlik yapıyormuş yada atak dönemi be mi denk geldi bilemedim allah yardımcimz olsn