aloeverrra Kızlar aranızda aile sağlığı merkezinde çalışan var mı? Bizim aşı süremiz 5 Eylül ama ondan bir gün önce düğünümüz var erken aşı olmak istiyoruz mhrs randevu vermiyor acaba gidip Rica etsek bize erken aşı yaparlar mı? Oldu mu hiç böyle bir talep ?
ybk2019 aloeverrra bence düğünden sonra olun. Kol ağrısı oluyor cunku. Yada düğünden üç dört gün öncede olabilir, en son randevusuz almıyorlardı ama pek bir bilgim yok ☺️
Eymencvk aloeverrra e nabızdan alın randevu ordan cıkıyor tarih veya nerde en yakın tarh varsa ordan alın konum olarak size yakın ilçe veya il olablr
HypnoticPoison aloeverrra 2 doz aşı oldum Randevusuz 😂😂😂 Hastanelere gidip direk olabilirsiniz cağnımmm ayrıca düğününüzden 15 gün önce aşı olmalısınız tam antikor üretmesi için Bıontech ten bahsediyorum diğeri ise nerdeyse 45 gün sonra başlıyor koruması o da Deltaya Lambdaya etkisi olmayan bir aşı Sınovac uyduruk bir aşıdır yaptırmayın ondan
aloeverrra HypnoticPoison ahahaha o nasıl oldu kızzzz, ama senin aşı hakkın vardır da olmuşsundur. Biz korona olduk en erken 2 eylüle randevu veriyor benim yani hakkım yokken olamıyorum olmak istiyorum deyip ??