GiybetReis betulgul Rabbim şifa versin. Üstte kalsın🙏🏻 Siz anne baba olarak covid misiniz? Nasıl anladınız? Şimdi derdiniz başınızdan aşkın tabii müsait olduğunuzda bizleride bilgilendirirseniz seviniriz🙏🏻
betulgul mderininannesii ateşi yükseldi bir anda ve benimde sırt ağrısı başladı kendim şüphelendim hemen hastaneye gittik direk sormadan test yaptılar zaten , bebeklerde oran cok fazlaymış
betulgul GiybetReis amiin çok sağolunn, bebeğimin ateşi yükseldi benimde sırt ve bel ağrım oldu şüphelendim hemen hastaneye gittik ve test olduk, ikimizde pozitifiz şu anda
Mys01-01 betulgul canım arkadaşımın bebegı oldu su sık beslenme seklınde bırde ateş kontrolü calpol ateşi olursa başka hıc bır şey yapamazsınız doktor yapabılır hemen atlatsın kuzucuk inşallah
betulgul Mys01-01 teşekkürler evet calpol kullanıyoruz ateş için onun dışında küçük olduğu için tedavisi yok çözümü yok beklemedeyiz , bebekler hasta olmasınn şu covid tez zamanda bitsin gitsin
dertlikerkenez betulgul çok geçmiş olsun. Oglum 8 aylıkken oldu. Toplamda 40 saat ateşi oldu. Devamlı ateş kontrolü, dolven, calpol vermek ve ılık duş hariç yapılabilecek birşey yok maalesef.
Saturn betulgul Çok geçmiş olsun ya Allahım daha minnacık bebek🙄 ben 2 yaşından önce olunmuyor sanıyordum. Hiçbir fikrim yok canım geçmiş olsun demek için yazdım. Yani bebeğe ne ypılbilir ki😶senin vitaminli şeyler yiyip daha sık emzirmen lazım sanırım.
Mys01-01 Saturn canım Ümraniye egıtım hep cocuk bebek dolu suan covid aşırı sardı çocukları Rabbım hepsını korusun inşallah
betulgul Saturn bebeklerde covid daha cok bu ara hele ateşli gidiyosanız hastaneye direk pandemi bölümüne alıyorlar , rabbim evlatlarımızı korusun