RundownMom Merhabalar. Tayinimiz Isparta’ya çıktı. Şehir ile alakalı az buçuk fikir sahibiyim ama yaşayanlara sormak istedim. Nasıl memnun musunuz?😊
eSved RundownMom canım memleketim Isparta m 🥰 Küçük ama yaşamak için cok güzel bi yerdir ulaşımı rahattir. Merkeze mu çıktı tayininiz
Mommysharkdoodoodoodoo RundownMom Yıllarca yaşadım çok güzel bir şehir yeşilliği olsun insanı olsun iyidir.
32075642 RundownMom küçük yaşanılabilir Bi şehir canım küçük olduğu için bütün ihtiyaçlarını merkezden halledebilirsin derli topludur yani dükkanlar. Onun dışında kiralar fazla yeni yapı Bi evde oturmak istersen çünür mahallesindeki bütün evler yeni yapı ama merkeze uzaktır otobüsle 15-20 dk ya çarşı da olursunuz. Onun dışında merkezde olayım derseniz kurtuluş mahallesi çayboyundaki evler güzeldir. Sormak istediğiniz bisey olursa yardımcı olmaya çalışırım
RundownMom 32075642 teşekkür ederim😊evet kiralar yüksek diye duymuştuk. Ben öğretmenim. Henüz tayin olacağım okul belli değil. Belli olunca okula yakın bir mahalleden ev tutmak niyetimiz ama kısmet. Belli olunca yine size sorarım olmadı muhit nasıldır vs😊
RundownMom 32075642 merhaba tekrar. Okul tercihleri başladı. Merkezde açılan okullar iyaş selçuklu ortaokulu, halıkent ortaokulu, atatürk ortaokulu. Bilginiz var mı buralar ile alakalı. Muhit vs.😊
Canann RundownMom Bizim de Isparta Eğirdir e çıktı tayinimiz. Eşim gitti bende 2 3 haftaya gideceğim. ☺️
32075642 RundownMom az önce yorumuna 2 sayfaya yakın açıklama yazdım okullar hakkında konumdan mahalle adı bakmaya girdim yazılanların hepsi silinmiş 🤦♀️ Bi daha yazayım canım