Ozgecanmevsim Kızlar dün 2. Ay aşımızı olduk ateşimiz şuana kadar çıkmadı ama sabah 4buçuktan bu saate kadar hiç uyumadı sizce ağrısı varsa calpol vereyim mi zararı olur mu ateşi yokken
Linamommg Ozgecanmevsim ver sorun olmaz agrısını dıner normalde vermeyın dıyorlar ama cay kasık verebılırsın
cydcvk Ozgecanmevsim verebilirsin canım 1 çay kaşığı. Calpol sadece ateş düşürücü değil. Hem ağrı kesici hem ateş düşürücü. İlerde diş ağrısı olduğunda da ben verdim hep 1 çay kaşığı
Fatma97 Ozgecanmevsim canım doktoruna sor kimi doktor şuruplu ilk üç ay önermiyor boğaz tahrişi yapabiliyormuş bebeklerde fitil öneriyorlar genelde bizde gecen hafta olduk ikinci ay aşımızı ateşimiz pek çıkmadı ama gece rahat uyusun diye ben fitil vermiştim ama doktorumun önerisi ile
Taha_emir Ozgecanmevsim zararı olmaz canım bir çay kaşığı ver ateşi olmayabilir ama agrısı var bir iki gün verebilirsin
Ozgecanmevsim Linamommg sağlık ocağındaki ebe ateşi 38 olmadan verme dedi ama çocuk yazık kaç saattir uykusuz ağlayıp duruyor versem zararı olur mu daha beter huysuz yapar mı diye korkuyorum
Oykuaygun Ozgecanmevsim ben gitmeden verdim birde gelince verdim. Çok ağladı ikinciyi verdikten sonra rahat uyudu
Linamommg Ozgecanmevsim bıtanem zararı olmaz nasıl bızım bı yerımız agrıır ıcme gereksımımı duyarız onada ver zatarı yok ver
MehmetFurkanjj8j Ozgecanmevsim ver tabik rahatlar yavrucak .bizimde oyleydi hatta ben 4 saate bir verdim rahat uyusun aci cekmesin diye
Nuray63 Ozgecanmevsim ateş olmasa bile ağrılari oluyor huzursuzluklari oluyor aşı vurulan yer ağrıyor ver günah , canı acıyor Belliki .
Bebegimm1 Ozgecanmevsim calpol zaten ağrı kesici ateş dusurucu yani ateş yoksa ağrı icinde kullanılır
Linamommg Bebegimm1 canım calpolu buzlfoabındamı saklanır yoksa dısardamı durulur alakasız bu post ıcın ama sırmak ıstedım
Bebegimm1 Linamommg ben disarda sakliyorm açıldiktan 1 ay sonra kullanmıyorum dolapta şekerleme oluyor diye duymustm o yuzden koymadım hiç
Yasemin38 Ozgecanmevsim ver canım bir sıkıntı olmaz. Doktorumuz verilebileceğini söylemişti huzursuzluğunda da