Icha Sizinde bebeğiniz arada sırada karnını ileriye doğru atıp sanki kalkmaya çalışır gibi hareketler yapıyor mu🤔🤣☺ e tabi karin üstü dönmeye de başladı
moommm Icha hemde nasıl ters dönüyor karnını ileri atyr kafasını dikleştrip kalkmaya calşıyor dün bi kere yüz üstü dönüp tekrar ters döndü ben şook😂😂
sheesyelllow Icha dört buçuk aylık oğlum fırfır dönüyor gece uykudan uyandırıyor kendini hep yerde tutuyorum yuvarlanıp duruyor tospik💙
safakbakir Icha 3.5 aylık yüzüstü dönüyor ordan da sağa ya da sola 😅 ellerinden kavrayınca omuzlarınj ileri alıp kalkmak istiyor
Icha moommm ilk döndüğünde ben de şok olmuştum. ☺ sırtüstü yatarken gobegini kaldırmaya çalışıyor dedim normal midir🤣
0znur Yapıyor 😅 hatta kendini pusetten atmaya çalışıyor artık. Bir sırtımı döndüm su içmek için durum bu 😅
moommm Icha ya birde sizin bebişin salyası akmaya başladımı birde eli hep ağZında sanırım diş eti kaşınıyor nerdeyse bütün elini sokacak ağzına 😂😂 bu kadar erken başlarmıki diş sizce
Icha moommm coook salyası akıyor eline ne geçerse neredeyse boğazına kadar sokmaya çalışıyor. Bildiğim kadarıyla damakları sertleşiyor. 5-6 aylik ken inci leri görebiliriz ☺
Azraveannesi moommm 🤣🤣🤣benim kuzumda 4 ay 10 günlük iki elini yumruk yapıp ağzına almaya çalışıyor haahhhh yapamayıncada olmuyor dercesine sinirleniyor🥰
Angel35 moommm başlar başlar biz 4 buçuk aylığız 2 alt dişimiz çıktı şu anda üstleri kaşıyor durmadan yakında onlar da gelir
safakbakir Icha aynı biz de öyle ya elleri yetmiyor benim parmakları sokuyor çok kaşıyor. Erken değil mi ya incilere ve sancılarına hazır değilim 😅😅