Elem27 MinikTospa nasıl başvuru yapyrsunux arkadaşlar doktor sekreteri yaptı başka birsey yapılıyrmu bilginiz varmı
Milkaaa MinikTospa Rabiamhmt nasıl.basvueu yaptınız ben 7 ay önce doğum yaptım alabilir miyim.basvursam
Ilk_mucizem60 MinikTospa benimde 4 ay olmak uzere heray bir miktar yatcak 29 temmuzda dogum yaptım ilkini aldimben ozel sektorde öğretmen oldugumdan sigortalar askeriden gözükuyo cok yüksek yatmiyo bizimki
ATC Nazduruuu siz çalışan annesiniz galiba onlar öyle yüksek oluyor ne kadar çalıştığınıza bağlı galiba yukardaki annenin bahsettiğini her anne alabiliyor
MinikTospa Nazduruuu Benimkinde bir problem var öyleyse. Şuan doğum öncesi raporum onaylanmış 4 bin civarı yatırmışlar rapor bitince doğum sonra raporumu onaylıcaklarını söylediler ve yatan miktar az. Ben hiç bir şey anlamadım
MinikTospa Elem27 doktorun sekreterinden doğum öncesi rapor doğum sonrasında da doğum sonrası raporu veriliyor. Onu işyerine yani muhasebeye vermen gerekiyo onlar ilgileniyorlar
azra1616 Ben 9 milyar aldım bi 4 küsuratlı yattı bi 2 öyle böyle derken e devletten bakabilirsiniz ptt kimlikle gidip çekiyorsunuz
azra1616 Elem27 Ben başvuru yapılacak sanıyordum ama ben birşey yapmadım pandemi var diye biraz geçsin ddm eşim bakmıştı o zaman görmüştük
Mercimek26 MinikTospa Asgari ücret gibi o zaman. Sigortanızda asgari ücretten yatıyosa toplam 9 bin civarı para alırsınız.