CanEm Kızlar merhaba , 2,5 aylık bebeğim ve sürekli yüzü ve vücutu kabarıyor kızarıyor. Kakada kan yok mukus da yok neye alerjisi olabilir nasıl bulabilirim 6 aydan önce de test yapmıyorlar
Gizemmyigit CanEm 3 aylıkken başladı egzamamız(yanaklarda) şuan 6,5 aylık hala devam ediyor.şuan ek gıda döneminde olduğumz için yoğurt ve peynir tattırdım dusak kenarları kabardı o yüzden 1 aydr süt ürünleri diyeti yapıyorm. Her ne kdr dr alakası yok desede🙄 ben eminim. Yanaklar geçene kdr da devam💪🏻
CanEm Gizemmyigit test yaptırmayı düşünmüyor musunuz 6 aydan küçük olduğu için bize yapmıyorlar özellerde çok pahalı
Gizemmyigit Daisy evet ben bir de yumurta tüketmiyorm. Siz de kendiniz deneyin. Alerjen ürünler genellikle süt ürünleri, yumurta, et, tavuk, çikolata bunlar diye biliyrm ben
CanEm Daisy haftalardır ne yumurta ne süt içiyorum peynir yiyorum ama her zaman çıkmıyor anlayamadım ne dokunduğunu
CanEm Gizemmyigit ne süt ne yumurta çikolata yemiyorum ama yoğurt peynir yiyorum her zaman kızarmıyor yediklerime bakıyorum ama çözemiyorum
Gizemmyigit Bebeğinde egzama ve süt ürünleri alerjisi olup da keçi peyniri tüketen anneler var mııı??