eylulberen Kızlar arkadaşımda olmuştu bir gün aniden sütü kesilmiş bebeğini 4 ay emzirebilmiş sadece eşiyle ailesiyle çok iyi herhangi bir sorunu yok genelde stres derler bilen birisi açıklayabilir mi?
Mehruyan Merhaba. Sütü tık diye kesen bazı besinler var mesela taze nane, adaçayı gibi. Belki o tarz bir besin tüketildiyse olabilir. Covid geçirdikten sonra sütü bir günde kesileni de duymuştum.
eylulberen Mehruyan merhaba yani çok tüketilirse kesilir bence.Şey diye düşündüm 3.4. Aydan sonra memelerde dalgınlık olmuyor meme terbiyesi gerçekleşiyor ya acaba öyle olduğu için kesildiğini mi düşündü falan?
Mom9870 eylulberen Meme terbiyesi kesilme durumu değil, ihtiyacı göre süt üretimidir. Yani bununla alakası yok. Neden kesilir bilmiyorum ama.
Melis84 Karbonhidrattan zayıf bir beslenme tarzına geçtiyse aniden kesebilir. Karbonhidrat emzirme döneminde maalesef gerekli 😟ama diyet yapmak için onu pat diye kesenlerin sütü de anında çekilebiliyor
eylulberen Melis84 hayır hayır diyet de yapmadı hatta bir seneyi geçti doğum yapalı hamilelik kiloları hala onunla 🤷🏼♀️