vanilyakokusu Lokmam ben :) aşıyı alır almaz hemen yaptırmak gerekiyor mu ? Aşıyı nasıl muhafaza ettiniz. Ücreti ne kadardı ? Birde herhangi bir yan etkisi oluyor mu oldu mu?
Lololo vanilyakokusu post sahibi değilim ama tek dozu 365tl di iki doz yaptırılıyor ezcane den buz küpü ile birlikte alınıyor alınır alınmaz hemen gidip yaptırılıyor. Aşı gibi değil de damla gibi zaten ağızdan veriliyor yan etki benim bebeğimde olmamıştı ama olabiliyor bazı bebeklerde
Lokmam vanilyakokusu aşının yanında muhafaza etmek için buz kalıbı verdiler 1 dozu 370 tl alınca hemen doktorunuz yapmalı bir yan etkısı olmadı ne ates ne bısey doktorda bir yan etkısı olmaz zaten dedi 😊🌼
vanilyakokusu Lololo çok teşekkür ederim. Bizde salı günü olacağız da merak ettim doğrusu. Kusmuyorlar değil mi 😑😶 birde olursa yan etkileri ne oluyor kimisi yeşil kaka falan demişte
Vuslat23 Ben ıkı dozo 1 aylık ara ıle yaptım dr. Uzun olmasın ara salgın var dedı 2. Dozu kendım evde yaptım 350 tl almıstı eczacı ıkısı 700
Lokmam yasacmalamalo 2 aylıkken yaptırabılırsınız ılk doz bıldıgım kadarıyla 3 aylık olana kadar yapılmalı 6. Ayına kadar dozlar bıtmeli 2 ay arayla oluyor
Lololo vanilyakokusu kusmaması için biraz aç olsun demişti ebe benim oğlum aç karnına yaladı yuttu😃 evet yeşil kaka diyorlar da bizde olmadı korkulacak bişey değil zaten demir kan ilaçlarına başlayınca da oluyor yeşil kaka