AntiFilozof 6 aylık oğlum eğer bir aksilik olmazsa gece 2-3 kez uyanıyor emip uyuyor bazen uykuya dalması çok uzun sürüyor bu gece kalkamaları ne zaman bitiyor ey tecrübeli analar 🥺🥲
lazannesi AntiFilozof bebeğe göre değişiyor bence.. 5 aylıkken akşam yatıp sabah kalkan bebek duydum ben. Ama benim oğlum 14 aylık daha bir kere bile akşam uyuyup sabah uyanmadı maksimum uyanmadan uyuma süresi 3 buçuk saat
KoalasMom AntiFilozof Dönem dönem değişiyor ya, o aylara gelene kadar belki 1 kez kalkardı çoğu zaman deliksiz uyurdu. Sonra diş girdi araya elli defa uyanıyor 11 aylık, düzeldi gibi iki gündür 1-2 kere kalktı ☺️
ggmom AntiFilozof 6 buçuk aylık o 2-3 defa kalkıyor emmek icin 😅 ben 6-7 defa kalkıyorum dönmesine bile 🤦🏻♀️
Yakamoz__00 lazannesi Aynen kesinlikle 3 aylik bebeğin 4 5 saat uyduğunu okudum burda..ben gece defalarca uyanıyorum 3 aylik bebeğim var
Mom987 AntiFilozof 30 aylık oglum var ama ben bile tecrübeli degilim bizde şu sekilde oldu memeyi kesince sadece cis icin uyanıyor ama dun 3 kere su icin uyandi. Arkadaşımın kizi 3 yaşına kadar uyanmış sık sık su icmek icin. Desteksiz uyunca daha uzun uyuyor bebekler.
Fulyaalin AntiFilozof 2. Aydan sonra gece emmeye hiç uyanmadi 10 aylık hala dsha 9 da uyur 9 da uyanır dis zamanı uykuları bozuldu tek
Fulyaalin AntiFilozof bu arada gündüz uyku saatlerini düzenleyin yani gündüz de güzel bir şekilde uyusun en az 1 saat kesintisiz uyuması lazım biz 2 kere gündüz uykusu mutlaka yapıyoruz gündüz uykuları karışırsa gece de karisiyor
Mom9870 AntiFilozof 3 yaşında gece bir kere yine kalkıyor genelde tabii kalkmadığı zamanda oluyor ama nadir.