busrasahinn Nesli1 aynen unutuluyo ben ilaç konusunda çok unutkanım şimdi verim şimdi verim derken gün bitiyo ertesi gün hatırlıyorum 🙈
busrasahinn secilertu aynen canım maalesef bunlardan oluyomus bende arastirmistim d vitaminini verince sıkıntı olmuyo bizim 🙏 d vitaminini aksatmadan veriyorsan belki de demir eksikliği vardır 4. Ayda baslicaksin zaten demir eksikliği için de ilaca
Nesli1 Deletedmom115 pardon artık yazılanı da okuyamıyorum 🤣 mama alıyor bizimkisi pek bi efor sarfetmiyor anlayacağın 🥰
Deletedmom115 Nesli1 yanı demem o ki bunlar normal şeyler genelde terler bebekler sadece altına terletmeyen şeyler sermen lazım
Sedaergn Nesli1 benim oğlumda çok terliyor canım doktor geniz etinden dedi pamuk yatak yastıkta yatıyorum. Doktorumuzun önerisi ile. English home da var bakabilirsin geçmiş olsun
Hacerr7 Nesli1 odanın sıcaklığı nasıl oda nemsiz olunca çok kuru olunca öyle oluyor tıkanıyor burun bide soguk olunca
Nesli1 Hacerr7 odanın sıcaklığı iyi . Yani burun tıkanıklığı yaratacak kadar soğuk değil . Hatta sıcak bile diyebilirim
Hacerr7 Nesli1 üstünü çok örtme ben bi keresinde kulağınızdaki falan da örttüm baya terledi kollarını dışarı sallıyorum çorapları da çıkartıyorum
merve5561 Nesli1 tuzlu ter kötüymüş canim kistik fibroz diye bi hastalık ben hafif alıyorum millet de ter tuzlu olur diyorlar