Birbilen hlyeylul illa verilmeli diye bişey yok canım zaten pek bı faydası da yok boş kilo yapıyor. Ben yine de arada yulaf unuyla karıştırıp muhallebi yapıyorum.
Gulom34 hlyeylul veren anneler de vermeyen annelerde kilo yapıyor diyen çok bizde hiç kilo yapmadı gönül rahatlığı ile verdim oğluma
Deletedmom115 hlyeylul Zorunlu değil tabii ama genelde muhallebi tarzı şeyleri bebekler seviyor bende sık yaparım tam pirinç unuyla istersen onun yerine yulaf yada buğday unu da kullanabilirsin
BesteArya hlyeylul Yok illa verilmeli die genel bir kaide yok canım. Vermek istiyorsan da tam pirinc unu tercih et. Bazi markalar var market raflarında ari mama vs gibi.. Onlardan uzak durmani tavsiye ederim:)
Asligibi Kesinlikle bir zorunluluk yok. Ben bazen ara öğünde ne vereceğimi bilemedigimde yapıyorum ama bazen.
Birbilen 1prensesannesi 1 çay kaşığı tam pirinç unu 2 çay kaşığı tam yulaf unu biraz irmik ona göre şu zaten pistikce bekledikçe katilasiyor biraz akışkan olmalı. Daha sonra da ya muz ezip katıyorum yada elma canım
Birbilen Sedaras hangisini tercih ederseniz edin tam yulaf unu yada tam buğday unu olmasına dikkat edin