Yusuiray 11 günlük bebeğim var sürekli sarılık değeri inip çıkıyor ne yapmam lazım düşmesi için bol bol emziriyorumda çocuğunda sürekli kan almaları ni istemiyirm artık kolları moarrdi HP her gün kontrole cagiriyolr
SahinE Yusuiray sütün yeterli mi eminmisin sık emzirmen değiştirmez birşeyi önemli olan süt olması sağıp kaç cc olduğuna bakmalısın eğer yeterli değilse mama takviyesi yap Çünki aç kalırsa değer Çıkar unutma
bynduru Yusuiray canim cok gecmis olsun.biz de 33 gunluguz biz de de uzamis sarilik var.iki saate bir emzir.isik altinda uyut.ve mutlaka kontrol ettir.cok zor o kucucuk bedenden kan vermek ama mecbur.kizimin kolu hala mosmor kan verdigi icin
Demirhann bynduru bizimkide uzamış sarılık glba hala geçmedi tenin rengi ya napıyosunuz iyileşmesi için doktor biy dedimi
bynduru bizim ki giderek dusuyor ama bu duruma uzamis sarilik deniyormus.ilk deger 16 ydi simdi 8 falan. kontrol ettir degerini iki saate bi emzir.bol bol besle diyo ne zaman isterse meme ver dedi
emelygt Bizim de dört günlük iken çıktı sarılık 13 du aynı şekilde bir düştü bir yükseldi sık sık emzirdim ve yirmi günlük olan kadar neredeyse her emzirmeden sonra mama da verdim doktorumuz ve yeni doğan hemşiremiz öyle tavsiye etti toksa zaten mamayı almıyor açsa alıyor gece uyurken bile beyaz florasan ışığının altında uyuduk ve doktor iki haftada bir kontrole istese de içim rahat etmedi iki günde bir kontrole gittik yeri geldi kan alınırken bebeğimle beraber bende ağladım şuan bir aylığiz ve 10 a düştü sarılıgmiz