balmom Merhaba iyi günler herkese 👋🏻 varmı sizinde çocuklarınızın elinden düşüremediği oyuncak bizimkisi bu 👇🏻 sabahtan akşama kadar elinde utanmasa yatarkende koynunda yatıracak 😂 o kadar oyuncağı var ama neden bu çocuğuuuum 🤭😅
Cheddar balmom benim kızında yumoş yumuşatıcısının hediye verdiği küçük ayıcığı çok seviyor normalde uyku arkadaşıydı ama şuan baya kankalar her yere götürüyo 😂
Cheddar balmom yılda bi iki kere satılıyo yumoş alırken kutuda 😊 deterjanın üstündeki ayının aynısı 😂
Mom987 balmom Evet 😂 son zamanlarda bunları seviyor arabalarla alisveriscilik yada inşaatçılik oynuyoruz ama hemen sıkılır mi bilemiyorum🙈 Puzzle yapistirma kitap ipe boncuk dizme bunlari da seviyor aklima gelirse yazarim😄
Flamingom balmom 2 yas kızın barbieler ve chelsea olanları. Polly pocket ve cry babies süpriz olanlar en küçük baby alive. Bu ara onlar bir de boyama kalemi sabah akşam elinde
Mavilii balmom benimki oyuncak sevmiyor🙄 resmen oyuncaklara karşı fobisi var çocuğun 😒 nasıl alıştıricam oyuncaklarla oynamaya bilmiyorum 😵