Nuray63 ilaydalina zamanla diş çürümesine sebep oluyor bide içerisinde paraben var bence temiz içerikli olanı alın dişlerde leke birakiyormus ileride
Sadecezeynep Bende 4 aylıkken kullanmaya başladık kabızlık yaptı ama huzursuzluk falan yapmadı 10 gündü vermiyorum kabızlığı düzelmedi bilmiyorum belki de kabız değildir anne sütü alıyor sadece yine başlicam 5 aylığız
Nuray63 Sadecezeynep arada zeytinyağı verirseniz düzelir kabızlığı bide bol bol kayısı suyu için bebeğe De gecer 🌼
Bebek2020_ Utkucan ama hiçbir şey olmadı şimdiye kadar. Dedim ya 8. Ayından beri mercimek veriyorum. 🤷🏻♀️ İçine kimyonda ekliyorum
Utkucan Bebek2020_ bilemiyorum ama çocuk bir.şekilde tolere etti o gün patlak verdi demek ki ama verdiğiniz şeyler arasında en aşırı gaz yapanı mercimek
Usengeccanee ilaydalina ben kullanmıyorum bıraktım çünkü kızımda dişlerinde leke yaptı ve ilerde çürük gibi görünüm saglicakti uzun süredir kullanmıyorum ve lekeler geçti dişleri simsiyahti
Usengeccanee ilaydalina ebe yaşına kadar gitmicem diye 3 kutu vermişti aldım döktüm kullanmadımda diyemedim sonradan dişlerde leke yapınca bıraktım kullanmayi