Muhasebeciana Damalakkoo 8.ci ayda baslatiyor doktorlar kuzu kiyma olarak vr organik tavuguda 8.ci ayda basladik ceviz findik badem bunlarda 8.ci ayda basladik balik ta 9.cu ayda basladik bize doktorumuz bu sekilde baslattirdi
zeyzey77 Damalakkoo 8 ayda başlıyor bildiğim kadarıyla. Biz 8 ayda başlamıştık. Bekle 8 ayda tekrar dene
Slmnese Ayın içinde iken başlamıştık. Kuzu kıyma ile başlamıştım, ilik sulu çorbalar makarnalar yapıyordum. Et vermeye biraz daha sonra başladım. Kıymalı çorbalar, makarnalar, köfte yapıyordum küçük porsiyonla veriyordum. 7. Ayda başlanır diye biliyorum ama az az verip kontrol ederek gitmeli. Tavuk eti de risklidir, organik bulabilmek zordur çabuk bozulabilen bir et türüdür. Siz köfteler yapıp kıymadan yemek ve çorbalar yapıp vermeyi deneyin.
havana1 Alminamom ay evet ya bende hafif pütürlü verince bile öğğ yapıyor alışsın istiyorum makarnaya pilava ama zor görünüyor 😭😭
Slmnese Alminamom canım kayınvalidem erişte yapıp göndermişti. Ev yapımı ince ve küçük olanlardan. Onlardan veriyordum ben. Bazen sade bazen ilik suyuyla pişirilmiş bazende kıymalı peynirli gibi.
Alminamom havana1 normal peynir falan bile öğürüyor verirken makarna nasıl yiyebilir merak ettim bende
curly_mom Damalakkoo 8/9.ayda başladık ilk kuzu kıyma verdim ama sevmedi, tavuğu da tavuk suyu çorba yapıp vermiştim suyunu içmişti azıcık 🥲 Et ve tavuk suyu koyabilirsin çorbalarına..
Alminamom Damalakkoo kız ben vermiyorum üstte yorumda bi arkadaş yazmış bende yiyosa nasıl veriyorsun dedim