TugceRain Doğumdan sonra, bebeğin bacağındaki, kolundaki, sırtındaki tüylee dökülüyor mu? Kızım baya bi tüylü doğdu ☺️ merak ediyorum acaba dökülüyor mu? Dökülüyorsa ne zaman dökülür? Şuan 18 günlük.
ant331 TugceRain öyle kolu bavagi tüylü doğmadi hatta saçı bile yoktu ama kulakları tuyluydu. Onlarda döküldü canım.
balyanakannesi2 TugceRain Oğlum erken doğduğu için inanılmaz kıllıydı 😂 ama 3 buçuk aylıkken hiç birşeyi kalmamıştı😃🤗
ant331 TugceRain İnan hiç hatırlamıyorum. Saçı çok dökülüyordu olmamasına rağmen ve kakasindan saç cikiyordu. Eliyle yiyordu yada kafasını çevirince yutuyordu.
Sadecezeynep Benimmkız çok tüylüydü kulakları özellikle şuan 5 aylık kulaklarında bişe kalmadı sırtı bacakları vs azaldı baya alnında da baya vardı döküldü dökülüyor yani saçları bile dökülüyor hala
BalKizimElisam TugceRain benim kizimda tuyluydu. Sutumu sıkıyodum tuylu olan yere sonrada siliyodum cok sukur gecti bisey kalmadi. Sizde oyle yapabilirsiniz 😇
Elif1010 TugceRain Babannem ve hurafeleri sayesinde mi bilmem ama döküldü sürüm çoktu sağıyordum banyodan önce sırtına sürerdi Babanne napıyorsun deyince tüyleri dökülür derdi 😂
ly35 3 ay içinde döküldü alnı ve kulakları tüylüydü ama bacağında ve sırtında hafif var hala şuan 5aylık
balyanakannesi2 Gizem9565 Lanuga tüyleri deniyor onlara. Genelde bebeklerin normal tam 40. Haftaya kadar anne karnında hepsi dökülür ve o tüyleri yerler. İlk kakaları da o yedikleridir. Ama erken doğan bebeklerin anne karnında dökülmelerine zamn kalmadğı için ek kıllı doğar genelde
Mavilimtrak TugceRain ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bebegimin de alnı tuyluydu sütünü sür dediler dökülür dediler döküldü :) bı fikir vereyim dedim🤷
ikizbabymom Bi benim kızımınkiler tamamen dökülmemiş kolu,sırtı anam parmak boğumlarında bile kıl var bize lazer yolu görünüyo