Anneyimbennnnn23 Bu meşhur atak 3 ay + günlerde mi başlıyor yoksa 4 ay + günlerde mi ? Birde ne kadar sürüyor acaba
Sumeyye35 Anneyimbennnnn23 biZim 3 ‘5 aylıkken başladı 38 gün sürdü Allah yardım Ersin tabataklak olduğum aydır ataklar hiç bitmiyorki 6 aydayım atak haftasındaymışız uyku eğitimi almak istedim o sebepten başlayamıyoruz
DOLANDIRICI Anneyimbennnnn23 3ay 12gunluk 3.gundeyiz atak haftasının ve kalan süre 33 gün kafayı yemek üzereyim
elfeyllzdmr Anneyimbennnnn23 olmadı bizde 5 aylık kızım. Zaman zaman mızırdanmalar elbetteki olacak onun dışında sürekli halde bişey olmadı.
Tugcesilam Anneyimbennnnn23 3 ay sonlarina dogru basliyor 5 ay 1 haftalikken falan bitiyor cok zor bir atak sabirli olun derim zor cünkü
Tugcesilam DOLANDIRICI ALLAH yardimcin olsun zor bir sürec bol sabir diliyorum bi, onu atlattik simdi 8ay 22 gunluk
Gngrayse 1042021 canım neler yapiyo bebeğin bizim ki 3.5 aylık hala başlamadı galiba fark etmedim yada
1042021 Gngrayse farkedersin emin ol herşey yolunda diyelim karnı tok altı temiz kucakta ama ona rağmen yalandan ağlıyo mızırdanma diyim sonra gündüz meme reddi aç ama kafasını geri çekiyo emziği tutuyo memeyi uzatıyorum çığlık çoğlığa ağlıyo ..
DOLANDIRICI Tugcesilam Biran önce atlatsak keşke ama bn sonunu göremiyorum delircem ya ne uyuyo ne mama icio mızmız surekli