Mervecik1 Deletedmom090 Eşim yanlışlıkla almış dikkat etmeden, 21’li küçük paketti, kullandım ama pek sevemedim, pratik gelmedi. Prima premium care’dan vazgeçemeyeceğim sanırım.
Deletedmom090 Mervecik1 neden sevmediniz? Benim kızım aşırı hareketli asla değiştiremiyorum altını kaçıp gidiyor. O yüzden düşünmüştüm ama öyle bi kolaylığı yokmu
Mervecik1 Deletedmom090 💩 yaptığında zor oluyor 🙈 Benim kızımda cok hareketli bir saniye durdurmak cok zor. 😳 Yani ama denemekte yarar var, belki sizin hoşunuza gider 🌸
Janss Deletedmom090 Ben sevemedim . Kakayı taşırıyor . Pratik ama göbüşlü bebekse üstten zıbın giydirilince iz yapıyor . 👻
biryavuzkusu Deletedmom090 bende kullandım bebeğim çok tombik olmamasına rağmen beli baya yukarı çıktı ve iz yaptı primanınkini kullandım. Hiç taşırma yaşamadım. Ama biraz sıktı gibi rahatsız oluyodur diye normal beze döndüm
Happybaby2 Babygirly paket içindeki bez sayısı gittikçe azaltılıyo sanki ya peki şey dicem size biz 4 maxi plus kullanıyoruz külot bez de bu farkeder mi acaba
Fulyag Deletedmom090 Biz ikisini de kullanıyoruz külot bezi sevdim bana kullanımı daha kolay geldi eşim pek sevmedi ama gece bez değişimi yapıyorsanız külot bezle uykusunun kaçması muhtemel çünkü normal beze göre önden arkadan çekiştirmek gerekiyor