Flamingom babydaisy baya komşu çıktık 😂 oyun grubu her yer de aynı sanırım çok beklentim yok zaten 1-2 saat zaten benle duracak
Drynne Flamingom ben bir ara kindyroo’ya deneme dersine gitmiştim ama bir nevi parkur olarak kurdukları sınıf -1. katdaydı oradan da pek hoşlanmamıştım o sebepten
Flamingom Drynne gördüm kol çıkmış dirsek bişey olmuş bir soğudum bilmiyorum her yerde olabilir ama sanırım az parayla az öğretmen var.
Flamingom Drynne hiç duymadım ama baktım çok okul dan paylaşım yapmamışlar ama beden alt kat secilmişki enteresan gerçekten
zeynepzeze babydaisy Merhaba, bende burayı merak ediyorum. Baya aktiviteli şeyler paylaşıyorlar. Ama aileler ve çocuklar çok dip dibe virüs açısından biraz endişelendim. Sizin çocuğunuz kaç yaşında? 23 aylık oğlum keyif alır mı acaba☺️
babydaisy Flamingom uzak evet muzipoya hemen gidip geliyoruz yakin ama birde oraya bakmak istiyorum sanirim aktiviteler daha cesitli orada
Flamingom babydaisy çok da konum vermek istemiyorum aslında😂 ama aynı sitede çıkacagız gibi geliyor 😂
babydaisy Drynne bakalim tatil donusu deneme dersi alip bakacagim hem kizim severse hemde aktiviteler daha cesitli gelirse dusunecegim ☺️ Siz nerede oturuyorsunuz , bebeginiz kac aylik?
Drynne Flamingom İstanbul’da olan şubesini beğendiğim için uzak olmasına rağmen tercih ettim ama sınıflar yetersiz di bence
babydaisy Drynne yani soyle ki iki kategori var zaten biri hareket ve biride duyusal masa basi aktiviteler. Harekette 1 ogretmen oluyor erkek. Ve o yetiyor acikcasi parkur icin. Diger duyu oyunlarinda bazen 1 bazen 2 ogretmen oluyor. Oda benim icin yeterli geliyor
Flamingom Drynne bloggerlar çok söylüyordu orası mı yoksa mesela altını değiştirmeye izin vermiyorsa burdasunu sunu öğrendik deneyin diyordu
Drynne babydaisy yani evet genel olarak parkur da 1 kişi yeterli oluyor önemli olan sınıf mevcudu zaten, memnun kalırsanız bana da haber vermeyi unutmayın olur mu
Drynne Flamingom instagram kullanmadığım için bloggerlerin tavsiyesini bilmiyorum ama hem annelere ders şeklinde hemde çocuklara parkur ve duyusal oyunlar şeklindeydi