Efem123 Dış kasintisina ne iyi gelir kizlar bebeğim 4 aylık dişi patladı biberonla süt veriyorum içmiyor çiğniyor sürekli
Rubab_Mommy Efem123 Soguk šeyler verin eline havuc falan.Bide Calgel jel cok etkili rahatlatiyo bayagi
Bebegimm1 Efem123 dogal bitkisel diş granulleri var jeller pek önerilmiyor tetagil veya osanit tavsiye ederim
Yigitannesii Efem123 5 ayligiz 1 haftadir taze sogan veriyorum eline acayip sevdi ve rahatlatti. Zaten soganin antibiyotik etkisi var o sumuksu sey uyusturuyomus bu deneyin isterseniz
Rubab_Mommy Efem123 Isterseniz danişin ama Ben danişmadan kullandim.Şuan 11 aylik bi sorun olmadi şukur
Bebegimm1 Efem123 eczaneden alıp kullanabilirsiniz ben doktorumuza danismadım yan etkisi yok cnku kullandigim tozun
Yigitannesii Yigitannesii benimki olmadi aksine sogan icin agladi elinden alinca siz bj deneyin sevecektir rahatlatacaktir diye umuyorum 🌸
Bebegimm1 Efem123 5aylikken baslamistim diş etleri şişmişti 2hafta sonra disleri cikmisti tetagil kullaniyorum
Efem123 Bebegimm1 nekdra aldınız bı zararı olmaz inşallah bide günde bikez mi sürülüyor yarın bı eczaneye gideyim
Bebegimm1 Efem123 icinde 36tane var trendyoldan siparis vermistim 37tl odemistim suan 39.50tl internette. kutunun dışındada yan etkisi yoktur yaziyor