Matcianne Ebruferit promalt alıp içeceğine pekmezle suyu karıştırıp iç bence daha sağlıklı tadı aynı çünkü ve katkı maddeleri de cabası
Ebruferit Matcianne evet pekmez li su gibi diyorlar bende henüz almadım kendim yapıyorum şu ve pekmez ı karistiriyorum inşallah ise yarar
Matcianne Ebruferit bence yarar çünkü siyah çekirdekli kuru üzümde çok güzel süt yapıyor eğer üzüm pekmezi ise sanki daha iyi olur
DamlaKck Ebruferit Bence sütü farkedilecek derecede artırıyor canım. Ama bana tadı kötü geldiği için sürekli kullanamadım.
Gulcem44 Şu anda içiyorum ilk çocuğuma hamileyken gerçekten artış olmuştu ikinci de bilmiyorum farketmedi gibi🥺
Bisaniye Ebruferit sırf aldım çöpe gitmesin diye içiyorum bence bi etkisi olmadı. Normal malt içeceği içtim o arttırmıştı
ZeynepSare9485 Ebruferit ben içiyorum yatmadan günde 1 tane sabaha kadar göğsün taş gibi oluyo 4 koli bitirdim iki koli daha sipariş verdim valla e bebekte 24 al 12 öde kampanyası var
Nurgennur Ben 24 tane aldım 3 tanesini içtim ama o kadar şekerli ki bayıldım resmen e bebeke iade ettim tekrar içermeyenler iade edebiliyoruz bileğiniz olsun