Hum34 Merhaba güzel anneler. Yine bir tavsiye postu açıp sizlerden öneri bekliyorum. Kızım 6 aylık oldu ve yerinde bir an olsun durmuyor. Artık koltuğa bırakamıyorum ve yer için bir oyun matı bakıyorum. Ama fiyatlara inanamadım 😬 Alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız aşağıda ki resimdeki gibi bir mat var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler
Bade28 Hum34 cidden şaka gibi dönenceler öyle matlar öyle ne saçma bi sistem evladiyelik sanki aptal aptal fiyatlar😡
Mom9870 Hum34 Ben bunlara bayılıyorum gerçi ben rakamlı birleştirme olandan aldım ama bunlar da çok güzel ama çok pahalı ya 😂
Hum34 101112 fiyatı unigo ya göre uygun ama 400₺ buda 😬 Güzel ama sanırsam buna da bakacağım , teşekkürler ☺️
hllglck Hum34 Ben 2 metre kumaş aldım annem aldı yorgan yüzü gibi dikti içine de kağıt elyaf koydu. 40 tl ye kapattık işi ☺️
Miniknur 350 ye almıştım dolphia galiba markası. Gayet iyi. Ama benimki yine de parkeyi istiyor:) boşa oldu
Hum34 Miniknur nurelem Asleres Deletedmom5284 Begonvillll Aliveannesiiii ikiprensannesii2 Derinsmommm hepinize cevap için teşekkür ederim. Evet alıp boşa bu kadar para vermiş olmak istemiyorum 😬
nurelem Hiç almadım ve gerekte olmadı dünya kadar şey aldım hiç biriyle oynamadı , şuan mutfaktan cıkmayız kasık tencere tek oyuncağımız😊
Yamanikomm Hum34 merhaba ben mat almadim.onun yerine 1,5-1,5 minder yaptirdim noyle.dunya haritali hayvanli sekilli tabi bilmeiyorum illa siz bole istiyosaniz biraz pahaliy is bunlar
Asleres Hum34 ben hiç almadım zaten hiç ihtiyacı olmadı şimdi sürünmeye başladı zaten mutfağa gelir yanıma tencereyle falan oynar yada salonda oyuncakları var onlarla oynar , atar oyuncağını sonra pıt pıt onun peşinden gider 😂
ly35 ben unigo almıştım geçen sene indirime girmişti 700e aldım şuanki fiyat uçmuş. oldukça dayanıklı ve güzel bir mat imkan varsa yüzde yüz tavsiye ederim bu matları. bide oyun çiti oh mis 😄
Mavi0688 Hum34 unigo var bizde. Uzerinde etkinlik yapmak icin ideal yani siliyorsunuz geciyor sulu sivi etkinlikler icin. Temizligi kolay. Yurumeye veya emeklemeye baslayinca uzerinde surekli durmayacak etrafi kesfedecek ama ben ilerde odasi olursa oraya da sermeyi dusunuyorum hali gibi. Cunku hem kalin hem yumusak duserse falan acitmaz bi yerini. Cok cok gerekli mi hayir ama olsa da fena olmaz acikcasi butcenize gore karar vermeniz daha mantikli olur
Deletedmom5284 Hum34 ben yere yorgan serdim öyle büyüttüm odası olursa yer matı alacağım ama bi matada bu parayı vermem 😅😅
Flamingom Hum34 bende unigo pastel üçgen modeli çok aramıştım stok hiç yoktu çok düşerdik 18 aylık yurudu ama cocuk buyudu iyiki hiç almamışım dedim. Bir ara skip hop çift taraflı aradım bir tarafı tren bir tarafı gri ama stok hiç olmadı. Şimdi katlanır modeller var alıp anneanneye yazlığa yada kullanmayınca kapı dolap arkasına balkona taşımalık onlara bir bakın derim. Ben hiç alamadım iyiki de almamamışm çünkü hiç sabit değiliz ama evdeki el dokuma halılarım boya içinde 😂
Begonvillll Hum34 bence oyun matı gerekli değil. Bebeği mat oyalamıyor gene iş bize düşüyor. Bem bi battaniye atmıştım yere. Başında durup oyuncaklarıyla oynatmaya kart göstermeye çalışıyordum. Başka türlü oyalanamaz
Aliveannesiiii Hum34 bende bunlara çok bakıyordum erteledim devamlı bugün yarın daha uygunu vs bulurum diye. İyi ki ertelemişim. 6 aylık emekliyor mu bilmiyorum ama emekledikten sonra asla yerinde durmuyor tek bir yerde vakit geçirmiyor yani. Şuan hiç gerek duymuyorum oğlum 13aylık oldu evin her yerinde. Dün de yürümeye başladı 🥰 Artık durduramıyoruz.
ikiprensannesii2 bence almayın derim. Bende şu sayılı yapboz matlardan almıştım şu an odasında toplu şekilde duruyor. 8 aylıkken emeklemeye başladı şu an sadece tencere, tencere kapakları, plastiklerle oynuyor😂😂 çoğu şeyi aldığıma üzüldüm o kadar para verdim boşuna
Gzdzeynep Hum34 bu kadar para vermedim ama bu matlardan var bende de bebeğim emeklerken salonda halı gibi kullandım şimdi de odasında serili üzerinde kuduruyoruz kızımla. Spor yapıyoruz oyun oynuyoruz bazen uyuyoruz o derece rahat birşey. Bir de bunu bir kere alıp yıllarca kullanacaksınız öyle düşünün. Darbe emici sıcak soğuk geçirmeyen cins. Öteki parçalı olan matlardan da aldım serdiğim gün kaldırdım kızım hepsini parçalarına ayırdı çünkü. Bu arada indirimleri takip edin daha uygun fiyata dank getirirsiniz.