Busepinar Sevgili anneler bebeğinin vücudunda hemanjiom lekesi olan var mı var ise ne gibi işlemler yaptınız bilgi verebilirmisiniz.
Kk41 Busepinar alnında ensesinde göz kapağında var zaman zaman kayboluyor ağlayınca ortaya çıkıyor kabarık pütürlü şekilde değil
Srpmzcn19 Busepinar benim bebegimin ensesinde ve onun biraz altinda var. Ensesindeki kücük bir çileği andırıyor. Onun altindaki biraz daha kücük nokta kadar ama o büyüyor biraz
Mom62636362 Busepinar İkizlerimden birisinde var sadece, sırtında ve sol omzunda var. Doktor 3-4 yaşında gerilemeye başlar dedi. Herhangi bir ilaç kullanmıyoruz veya bir işlem yaptırmayı düşünmüyoruz
Berk2020Mert2008 Busepinar bizim de vardı göz kapağında 1 aylık olduğunda iyice belirgin oldu doktor kendisi geçecek dedi geçmez ise lazer ile alınır ama göz kapağı oldupu için risk dedi bekleyelim 1 yaşında kadar dedi ve 11 aylıkken tamamen yok oldu
Pikabu Kk41 sizinki leylek ısırığı diye geçiyor hemanjiom değil tam. Bizde de var , biz de hemanjiom da var. Hemanjiom kılcal damar toplanması için bişi ağlayınca artan sonra kaybolan bişi değil. Ama o da büyük ölçü de geçiyor 1 yaş olunca
Esraesma0109 Bizde de aynı problem var vücudunda ve saç derisinde. Tedaviyi bende merak ediyorum vücudundaki baya büyük mesela bizdeki kabarık bir şekilde
Busepinar Esraesma0109 tedavi için doktorumuz 6 aylık olduğunda isterseniz lazer ile kesip alırız dedi ama ne kadar güvenli bilemiyoruz.6 aylık bebeğe cerrahi işlemi de çok doğru bulmuyorum.gun geçtikçe bizimkide büyüyor kafasinda eğer gecmezse saçını bile taramayamaz :(
Busepinar Srpmzcn19 biz bir aylikken fark ettik kirmizi bir noktaydi ben zannettik ama şuan 3 aylık oldu bebegim küçük bir fındık kadar oldu büyüyor
Srpmzcn19 Busepinar ensesindeki daha 40 bile çıkmamişti çıktığinda. Eşimin abisi girişimsel radyoloji uzmanı tedavisini yapıyormuş. Ama kızıma tedavi gerektirmez ilerde geçer dedi. Bakalım inşallah geçer🤲🌸
Tubafadime Busepinar benim kizimda var ensesinde birde üst dudağının ic kısmında dudaktan kırmızı bir çilek lekesi gibiydi sonrasında sismeye başladı ilk zamanlar bebegim büyüdükçe oda büyüyordu. Ama sonra küçülmeye başladı şimdi küçük ama hala var kırmızı bir şişlik.
Aygldgnc Busepinar benim kızımın da kafasında var emar çekildik kemiğin arkasında kalmış beyine ulaşmıyor ama 1yaşından sonra tekrar gözükeceğiz doktoruna geçmiş olsun sizede