Omurkumsal Merhabalar normalde hep e bebek den alışveriş yaparım ama enucuzbebekmarketi adlı bi site buldum ama tam güvenemedm ordan alışveriş yapan varmı güvenirliliği ne durumda
Merve-miray Omurkumsal changeyourlife Güvenilir alabilirsiniz☺️ Ben henüz almadım ama kuzenim kızına almıştı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Omurkumsal Yeni aldım. Mis gibi geldiler gerçekten. Bayıldım. 2 güne elimdeydi. ☺️👌🏻
Yasemin_06 Omurkumsal ben yaptım Cnm çokta ilgiler ozmanlar katimiz yoktu hep kapıda ödeme yaptım ürünlerde hep sorunsuz geldi guvenebilirsi iz çocuğumun yenidoganda hep ordan aldım getittirdim
changeyourlife Omurkumsal evet uygun bayağı ama ürünlerinin hepsi olmasada bazıları hoşuma gitti sipariş verir miyim kararsızım 😀
Omurkumsal changeyourlife çoraptır bandanadır tek alt modeller falan güzeller aman kaç ay giycekki en fazla idare edilir beee🤗
changeyourlife Omurkumsal gerçi o da doğru birde minicity diye bir site var kız kardeşim de ordan alıyor çok memnun oradaki ürünlerde güzel bakabilirsin ☺️
nurelem Site güvenilir bende 1 kere alışveriş yaptım ama rastgele beden koymuşlardı sanki birde kalitesizdi hiç beğenmedim bidaha da alışveriş yapmadım e bebekten de çok yaptım orası bana göre kaliteli