prensler_-_ Merhaba bebeğim 5.5 aylık ve bugün ateşlendi şuan alından ölçünce 37.5 kafadan ölçünce 38.3 çıkıyor kızlar ilk bebeğim ne yapmalıyım bı çay kaşığından biraz fazla calpol verdim duş aldirdim olmadı yüksek mi bu deger
Sutmuhendisi prensler_-_ yok değil o kadar huysuzluk çığlık çığlık bağırma memnuniyetsizlik varsa vücudunda kızarmalar ağız içinde de ateşlenme gibi durum olursa hastaneye gitmelisin.
prensler_-_ Sutmuhendisi uyumak istiyor sürekli canım zorla bir kaç kaşık çorba verdim biraz da emzirdim hemen uyuyo …
Sutmuhendisi prensler_-_ çok yüksek değil hava sıcak nem o biçim bağırır çağırırsa dikkat et mesela bana salak çevrem diş çıkarıyor normal ateş dediler 4 gün ateş uykusuzluk bağırma çağırma vs hastaneye gittik ağır enfeksiyon geçirmiş atlatmamış vücudu kurdeşen döktü. En az 1500 olması gerekirken 450 çıktı enfeksiyon değeri sonra da aslında bu kadar dişten huysuzluk olmaz dediler sonradan Allahım yazarken bile sinirlendim çevrem olmasa iyi anneyim aslında
Miyauw Biz de ateşliyiz. Calpol verdim sirkeli su ile ıslatıyorum alnını ve eklem yerlerini neden oldu anlamadım :( 37.5 ortalama
prensler_-_ Sutmuhendisi Bende anlamadım canım yeni hastaneden getirdim aslında kontrolü vardı birşeyi yoktu
Sutmuhendisi prensler_-_ yoktur merak etme diyorum ya huysuzluk vs olursa şüphelen yoksa benim gibi koca insanın bile ateşi çıkıp düşüyor
prensler_-_ Sutmuhendisi canım ateşi aynı düşmüyor ya alnının ortasi 37.5 az biraz saga kaydiriyorum 38.5 kol altı 36.6 sadece kafası yanıyor gitmelimiyim
Sutmuhendisi prensler_-_ ağız içine bak göz kapaklarını kaldır bi uyandır sana bakışı nasıl kontak kurunca kayıyor mu gözleri
Burcu3434 Ya benim.oglumda geçen haftadan beri var doktora gittik kan testi idrar testi yapıldı bisey çıkmadı geçen hafta cumartesi ama bugün yine 38 5 ne inatci bisey anlamadım covid testi yapmadilar daha ödüm kopuyor kötü bisey cikacak arkasından diye