Elif14 Benim kizim 9 aylik oldu sabah uyandiginda aglamiyor yani hic aglamasini duymadim simdiye kadar cok sessiz sakin kizim endiseleniOrum acikcasi normalmi ?
Adelezra Elif14 🥰🥰e karnı tok ağrı sızı yoksa neden ağlasınki maşallah de benim kızımda ağlamaz ki uyanınca :))))
Cheddar Elif14 benim kızımda hiç ağlayarak uyandığını hatırlamam. Kalkar kendi kendine oynardı hep o aylarda. 😊
Esen_93 Elif14 benim kizimda her firsatta aglar. Cani sikilir aglar. Acikir aglar. Artik beynim agriyor surekli aglamasindan. Yanindan anlik kalkarim aglar. Bence cocugunuza bi masallah cekin ve kimseye anlatmayin 🤭😂
Elif14 Adelezra kiz tabiki masallah da aksam 8 de mamasini yer uyur sabaha kadar uyanmaz ama uyandigindada aglamaz hicmi acikmaz bu
Elif14 Cheddar ben hep gece alarm kurar yatarim sabah kalktiginda mamasini verim diye cunku hep aglamiOr keske benmkiside uyandiginda oynasa onuda yapmaz gene uyur normalmi ki cnm.
Manana Benim çocuğum uykusunda ağlıyor kolik bebek o kadar zor ki. 10 dakika uyuyunca rüyama giriyor ağlamaları :( maşallah yavrularınıza
Elif14 Masallah masallah da tabi ama hic aglamamasi ne bilim :))kizlar iste biryandanda korkuyorum o yuzden 🙄 birde daha emeklemiOr sizinkiler nezaman basladi emeklemeye