Serap0088 Kızlar eşimle özel bı gece geçireceğiz 2 şişe bira icsem kaç saat sonra bebeğimi emzirebilirim birde sutumu sağıp dokecem kaç CC sağıp dökmem gerek bilgi verirmisiniz
Ddb92 Serap0088 2 saat sonra en az birayı vücut atıyor , 2 saat sonra sağ kokla bi, ama en kötü 4 5 saat sonra emzirebilrisn . Bide 2 bira değil 1 bira iç daha kolay atar eğer sürekli emen bi bebekse . Ben şarap içtiğimde öyle yapmıştım🤷♀️
[silindi] Serap0088 birayı çok sevmiyorum bilmiyorum ama doktorum da annem de (çocuk cerrahı) 2 kadeh şarap içebileceğimi söyledi
Gorkeminannesiii Serap0088 içmişken iyi bişey iç gı napacan birayı arpa suyunu vodka iç vişne suyuyla 😋😅
Minis Bir bira ictigimde sağıp dokmuyorum. Zaten bebegim uyuyunca içiyoruz 2 3 saat uyanmıyor. Uyku saatine denk gelecekse bence problem olmaz ama içiniz rahat etsin istiyorsanız işiniz bitince sagip dokun sonra emzirirsiniz
onemorecupofcoffee Emzirirken haftada bir emzirdikten hemen sonra bir bira içiyordum sonrasında iki saat emzirmiyordum hiç süt sağıp dökmedim
Pembepanterr onemorecupofcoffee İyide o zaman yine bira süte karısmıs oluyor dökmeniz gerekli isterseniz 6 saat sonra emzirin onu vücuttan atmadan çıkmaz sağmanız gerekiyor
Ddb92 Serap0088 kaç saat uyur mesela bi yatşta. Bence gerek yok zaten çok az bi oranda süte geçiyor . Bi kasa da içmeyeceksin ya . Şarap da ben sağıp dökmedim tadı da kokusuda aynıydı
[silindi] sizdenbiri34 dediğim gibi şarap için sıkıntılı olacağını sağmak gerektiğini düşünmüyorum. Bilinenin aksine şarap sağlıklı bir şey çünkü. Hamilelikte de tükettim. Ama yine de gece çocuğunuz uyuduktan sonra içmeniz ve birkaç saat emzirmeyecek durumda olmanız gerekir diye düşünüyorum ama dediğim gibi tam bilemiyorum. Yarın sorabilirsem buraya güncelleme yaparım
Blackcloud Serap0088 2 şişe çok değil mi? Sizin için demiyorum bebeğiniz için diyorum, eğer iki şişe içecekseniz baya uzun bir süre emzirmeyin sağıp dökün. Bir şişe içerseniz en az 4-5 saat emzirmemek gerekiyor.
Ekim19 Serap0088 ben iki saat emzirmedim sagip dokmedim internette iki saat emzirmeyin yaziyordu a daha iyi bilen vardir
RuzgarMommys 1 bira iç bence 2 3 saat sonra geçiyor süte Ama sen ozamana kadar bol su da içip wc ye çık süt sağıp dökmene gerek yok