HeartShapedGlasses Akşamüstü ateşlendi boğazı kızarıkmış doktor şurup yazdı ama ateşi düşmüyor ne yapabilirimm??
melike54 HeartShapedGlasses ılık duş aldır cnm alnına eklem yerlerine koltuk altına pamuk ıslat koy sirkeli su yapma sakın daha çok çıkarıyo ateşi 4 saatte bir ateş düşürücü ihmal etme eğer 38 geçerse bekleme zaten götür
Pirayederen HeartShapedGlasses Ateşi kaç ? Boğaz ateşi inatçı olur . Ilık duş aldırın ve limonlu çorap giydirin . Evde yapabilecekleriniz bunlar . Çok geçmiş olsun ❤️🩹
Kk41 HeartShapedGlasses instagramda gördüm gerçi suan belki ulaşamazsınız ama aleovera jeli ates düşmesine yardımcı oluyormus .Geçmiş olsun 🌹
Eyllebr HeartShapedGlasses canım gecmıs olsun ben de dusuremedım en son çare fıtıl koydum hem düştü hemde rahat uyudu
Ddb92 HeartShapedGlasses aslında bebek için 38 çok yüksek değil onlar dayanıyorlar Bizm gibi değiller. Ne zor analık be bekle dur sabaha kadar başında şimdi Allah kolaylık versin
Eyllebr HeartShapedGlasses paranox canım bır hemsıre arkadaşım tavsıye ettı kızının atesı çok yüksek olunca kullanıyormuş bende aldım alırken yenı doğan dıye al dozunu dusuk verıyorlar dedı oyle aldım
Eyllebr HeartShapedGlasses ıkı gün hiç uyumadım yükselir birsey olur dıye en son cagreyı onda buldum 38 atesı ne düşüyordu ne cıkıyordur saat aksam 9 gibi koydum gece 1 gibi faydasını görmeye başladım baktım düşüyor kendıde bende rahat bir uyku uyuyunca toparlandık