Meli Kafamda yine deli sorular . Temasız ateş ölçerimiz var oglumun ateşini alnından ölçünce 36.6 ve 37 arası çkıyor hep genelde 37 vücuduna tuttugumda 37.8 38 çıkıyor alarm veriyor koyafetlerni çıkarıp iki sn durduktan sonra ölçtüğümde normal çıkıyor bu temasızları kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz yardm 😢 markası baby plus
poncikci Meli canım temazsızlara pek güvenme çnkü ölçüm yaparken ortam ısısından etkileniyor, en iyisi koltuk altı veya kulak içi ölçerler, ben braun un koltuk altı ateş ölçerini kullanıyorum çok memnunum
poncikci Meli eviniz de koltuk altı ölçer yoksa nöbetçi eczaneden alıp tekrar ölçmelisin bence eczanedekilerde 10-20 TL arası oluyor
Mutlubebis Meli doktorumuz temassız önermedi. Herkes kolay kullanımı olduğu için temassız kullanıyor bende ondan alacaktım ama kulaktan ölçer almamı söyledi. Hata olabiliyormuş.
Minikprenseees Meli ben kullanıyorum çok da memnunum hatta 2.ay aşısında ateşi ilk alnından ölçtüm 36.8 koltuk altına tuttum 37.5 idi alın her zaman vücutla aynı olmuyor . Koltuk altı 38 iken başından ölçtüm 37 idi yani ateşi çıktığında doğru gösteriyor markası baby plus değil bizim
poncikci Meli sen her ihtimale karşı bebeğini fazla giydirme canım, belki ateş ölçer de Bi sıkıntı vardır ama genede ne olur ne olmaz alabiliyorsan eczaneden basit Bi ateş ölçer al derim😘
Meli Nrnbirol galiba bu makinalar hatalı ölçüyor yada kıyfetlerden dolayı sıcak olan yüzeyi ölçüyoruz
Meli Minikprenseees o zaman benm bebeğim her gün ateşli ben her gün ölçüyorum kafam karışıyor kıyafetsizken dogru sonuc verdiğini düşünüyorum yada benm maknada vsr skntk