Semrakrbck Bebegimin kafa sekli biraz degisti yan yatiriyorum ama kendini duzeltiyor yastik aldim 6 aya kadar duzelir mi acaba 3 aylik olacak sizde boyle bir durum oldu mu
Defneeee00001 Semrakrbck hiç kafaniza takmayın benim bebegiminde öyleydi 4 aylık 1 haftadır sürekli pozisyo degistiriyorum ve gözle görülür düzelme oldu
Semrakrbck Ah_neredeee_vah_neredeee yan yatiriyorum uyuturken bir bakiyorum duzeltmis kendini bide sirt ustu yatmayi cok seviyor arka kismi duz gibi yanlarda da sislik var duzelir mi
Ah_neredeee_vah_neredeee Semrakrbck Dzelir tabi ki şuan kafa kemikleri çok yumuşak her şekli alıyor .. Önemli olan sık sık pozisyon vermek
Haticeyldrm Semrakrbck ya benim çoçuğum da öyle 4 buçuk ay oldu bugün düz yazıyor ama kafasını bi sağ bi sol değiştiriyor bilmiyorum inşAllah düzelir
Defneeee00001 Semrakrbck benim bebegiminde öyle daha çok küçükler doktora sorduğumda oralar dolacak korkulacak birşey yok dedi içinizi rahat tutun
surass Benim oğlumda aynı şekildeydi. Ne zaman yüzüstü yatmaya başladı o zaman şekli düzeldi. Şuan hafif bi yamukluk var gibi oda zamanla oturur inşallah
ecem2020 Benimde kızımda oldu ben pozisyon degistirmeme ragmen surekli kendisi tersini yapardi kendi kendine duzeldi kafa yapısi 😂
Semrakrbck Ennnna91 valla simdi 8 aylik oldu arka kismi toparlandi ama yukariya dogru hafif bir sivrilik var ama doktor bebegin kafasi buyuk dedi