Krsmngl Aşıdan 1 hafta sonra bebeklerinizde ateşlenme oldu öu? Doktorumuz olabilir diye uyarmıştı bgun tam bir hafta oldu sabahtan beri ateşli 38,5’i geçmiyor. Sadece. Meraktan soruyorum
Bebegimm1 Krsmngl 1hafta uzun süre degil mi yanls hatirlamiyorsam bana ebe en fazla 3 gün sürer demisti
Aselipekveannesi Krsmngl 1 hafta sonra olmaz dotor nadiren ertesi gun ates olur demisti baska bir rahatsizligi olabilir lutfen doktorunuza danışın
Berk2020Mert2008 Krsmngl biz bugün 1 yaş menenjit aşımızı olduk ve ateşlendik 38 olunca ilaç verdim düştü en fazla 3 gün dedi doktorumuz bir hafta uzun doktorunuza bence sorun enfeksiyon olabilir bu ara çok salgın var
Krsmngl Bebegimm1 evet eğer ateşlenmişse en fazla 3 gün sürer hatta o bile çok . Bir hafta sonra ateşlenmesi evet ilginç onun için merak ettim başına gelen var mı diye. Aşı günü doktorumuz uyarmıştı bir hafta sonra çıkarsa korkmayın normal diye ama işte
Bebegimm1 Krsmngl arkadaslarda 3 gun yazmis siz bence hemen doktora goturun derim sabahtan bu yana ateşi düşmemiş başka bir sebebi de olabilir eğer aşıdansa içiniz rahat eder ama başka bir şeyden dolayi ateşi dusmuyorsa beklememk daha iyi
Krsmngl Aselipekveannesi zaten doktorum demişti bir hafta sonra ateşlenebilir normal diye. Şimdi gidersem kızar bana :)
Cmremla Krsmngl 3 gün ateş süresidir ve geçmez ise yüksek ihtimalle kanında enfeksiyon çıkıyor crp yüksek oluyor
Bebegimm1 Krsmngl 4ay oldu bunu soralı tek kafamda kalan ateş 3 gün surer demisti yanls bir sey söylemek istemiyorum saglik konusunda hemsire falan varsa umarım görürler postunuzu