Cereeren12 23 aylık bebegimin ateşi 37-39 arasi ne düşüyor ne çıkıyor. Istah ı neredeyse hiç yok. Hicbirsey yediremiyorum. Calpol ve paranox dönüşümlü kullanıyorum . Kan ve idrar dışkı tahlilleri hepsi temiz. Başka ne yapabilirim bana yardımcı olursanız sevinirm👶
TospikOglusum Cereeren12 Kaç gündür ateşi düşmüyor?6.hastalik geçiriyor olabilir eğer hala ateşi düşmedi yar,iştahsızsa ,huysuzsa,şuruplar dus fayda etmiyosa inatçı ateşte 6.hastalik yüksek ihtimalle ihmal.etmeyin hemen acile götürün hemen
TospikOglusum Cereeren12 kan idarar ve dışkı da temiz yazmışsınız ateş devam ediyorsa 6.hastalik büyük ihtimalle vücudunda sıvı kaybı olur ve acil serum takılması gerekli
tubasd Cereeren12 Allahim acil sifalar versininşaallah cok yuksek degil atesi sakin ol yememesi vucudun savas icinde oldugunu gosterir zorlamayin yemesi icin ama sivi vermeye calisin udi hind yagi verebilirsiniz sabah aksam 1 cay kasigi hareketlerinde huzursuzluk halsizlik yoksa korkmayin gun icinde 2 kere dus aldırın saclarini islatmak zorunda degilsiniz elinizlede basini anlini silebilirsiniz