aylizinannesiii Kızlar önce ateşlendi sonra kusmaya başladı simdi de balgamli oksuruk başladı evden cikmiyoruz ev sıcakligi 26 derece sürekli nasil olduğunu bilemedim hastalandı balgama ne iyi gelir bilen var mi
aylizinannesiii Afraelizinannesi Balgami gideriyor muu ay hemen denerim eger oyleyse şuan balgami kusuyor çünkü
aylizinannesiii birkizannesi_ Görürdüm dün Sadece balgam var boğazları düzelmiş göğsünde hırıltı yok onuda bol emzir bol su dedi ama belki boğazını yumuşatacak yöntem bilen arkadaslar vardır😍
birkizannesi_ aylizinannesiii odasını nemlendirebilirsin,ıhlamur verebilirsin Allah yardım etsin inşallah
aylizinannesiii birkizannesi_ Cok teşekkür ederim cevabınız icin ihlamur kaynatacağim şimdi gribal enfeksiyon salgın var dedi doktor
aylizinannesiii birkizannesi_ Evdende çıkartmıyoruz neden boyle oluyorlar bilemedim cok üzülüyorum sizede cok geçmiş olsun 🙏😍
birkizannesi_ aylizinannesiii teşekkür ederim evden çıkarmadığımız için oluyor zaten. Bak köydeyim amcamın 7 çocuğu var ortalama yaşıtlar bizim bebeklerle. Maşallah kurt gibiler. Örnek vereyim kızıma yemek hazırlıyorum asla yemiyor. Tabak yerde kalıyor oyalama çalışırken arkamı bi dönüyorum küçük kızı löp löp hazırladığım yemeği yiyor. Afiyet olsun gözüm yok ama üzülüyorum keşke benim ki de yese diye