Katya Merhaba arkadaşlar; normalde çok zevkli biri değilimdir. Ne ne ile yakışır hiç anlamam. Kendimi bu konuda eksik hissediyorum. Aşağıdaki elbiseyi aldım bir düğünde gidicem . Sizce nasıl bir küpe takmalıyım? Sallanan mı yoksa sallanmayan küpe mi olmalı. Saçlarım uzun ve düz bu arada. Bide sizde hangi renk topuklu ayakkabı olur bu elbise altına. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum :( teşekkür ederim hepinize https://imgyukle.com/i/svwIS
Annefasulyesi Katya ben küçük küpelerden tercih ederdim ve belki bir bileklik. Ayakkabı aslında gideceğiniz yere göre değişir. Spor şık bişey olabilir. Çok klasik bir elbise değil anladığım kadarıyla🤔
Soe Katya saçlarınızı toplayıp sallanan bir küpe takabilirsiniz. Elbisenin içinde bir renk var tam göremedim ayakkabı o renk olabilir ya da nude ten rengi gibi olur vizon olur.
2205 Katya elbisedeki gibi bir terlik yada ayakkabı top küpe enseden toplanmış bir at kuyruğu yada sade topuz. Kokunuzda bir saat olabilir
3children1mom Katya Bu elbiseye kesinlikle salaş bir topuz güzel olur. Yada örgü. Takıya pek hacet yok elbise hareketli. Boğar yani. Belki küçük tek taş bir küpe, hal hal ve ya kabaca bir yüzük ☺️ Ayakkabı olarak platform olmaz. Ama ten rengi stiletto hoş durur.😁
Kahvecolik Katya at kuyrugu büyük halka kupe kupenın rengine uygun bileklik nude renk sandelwt ama kesinlikle tek bant değil böyle üstünden üç dört tane ipli olanlar varya ondan olabilir
Limonataa Katya Görsel de ki kadının terliği hoş durur şeffaf topuklu terlik veya nut renginde küçük topuklu bı ayakkabi babette olur aynı renkten sallanan bir küpe hoş durur saçlarınızi da dağınık topuz çok şık durur