Liyazynp Merhaba p🙋🏻♀️ ben dogum yapali 1 ay oldu bebegimi emzirirken cok susuyorum ama annem emzirdigim esnada bişey yiyip icme diyo sebep yok wskiden öyle demişler galiba bilen varmı yada bilimsel aciklamasi var mi emzirirken bişey yiyilip icilmez mi
seymabykn Liyazynp Emzirirken su içmek çok yararlı diye biliyorum. Ben yiyip içiyorum bi sıkıntı yaşamadım
Gorkemkc Liyazynp bende emzirirken yemek yemezdim zaten rahat yenmezde su da emmeği durduğunda su içerdim bende çok susardım terlerdim
Minnakanne23 Liyazynp ay onu banada yaptılar bebegin genzie kaçar diye bde inanıp cok aç susuz kaldım baktım etrafta gördüklerim yiyip içiyo 😂😂bnde başldım hiç bişy olmuyo ysni
JackDaniels Liyazynp Banada eşimin annesi demişti çocuğun ağzı sulu olur diye🤣🤣🤣 6 aylık her emzirmede bardak bardak su içerim bi zararını görmedim boş laf işte
emoo eskiler hep öyle su içme sütün sulanır diollar 🤪🤪🤪yanıyom nereye içmicem şişeyi dikerek içiom valla hep yanımda özellkle gece kalktığmda
Liyazynp Gorkemkc yemek yiyilmez belki ama su içilebilir nebilim o an bisey olur atarsın agzına falan
ly35 yiyip içiyordum, bebek büyüdükçe dikkatini çekip emmeyi bırakıp izliyor ama o yüzden yiyemiyorum😅
BeybininAnasi Liyazynp çok saçma. Sözde bebeğin boğazına takılırmış ama böyle bir şey mümkün değil. Bazen bebek memede 1 saat kalıyor. Yeni doğum yapan, emziren bir kadının 1 saat su içmeden durabilmesi işkence olur. Ben hep içtim. Şükür bir şey olmadı.
Aylaayla Liyazynp bende emzirirken ağzım dilim kurudu bir kitre ay içerdim bebek emerken su sütünüze çok faydalı hurafe bunlar inanmayın su içmeyi ihmal etmeyin