Girlpower Merhaba yardım aracı çıkaracağız durum nedir bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen sağlıklı bilgi arıyorum?
Abf Girlpower tosya da yaşıyorum dün yardım götürmüştü belediye, bugün yardıma ihtiyaç yok diye anons ettiler
ZumrAsel Girlpower iç çamaşırı, bebek maması, bebek bezi, çizme, powerbank gibi ihtiyaçlar var. Sadece bozkurt değil farklı ilçelerden de yardım bekleniyor..
Girlpower ZumrAsel hepsi için Kastamonu belediyesine mi bırakmalıyız acaba direkt ihtiyaç olan bölgelere götürme durumu var mıdır ki oralarda yaşayan birilerini arıyorum bu yüzden
Glysrcn Girlpower instagramda bi kadın var oradan yayın yapıyordu hatta sayfalarda da onun çektiği görüntüler paylaşıldı . İsterseniz onunla iletişime geçmeye çalışın
ZumrAsel Girlpower ben Kastamonu merkezdeyim zaten. Atmış olduğum iban numaraları direkt yardıma ihtiyacı olanlara ulaşıyor.
ZumrAsel Kastamonu barosunun başlattığı yardımdır, gönül rahatlığıyla yardım yapabilirsiniz. Herkes görsün diye atıyorum.
OncedenGurme ZumrAsel forumda bireysel yardım hesaplarının paylaşımına müsaade edemiyoruz malesef. Bu nedenle yorumunuzu düzenledim. Anlayışınız için teşekkür ederiz 🌸
ZumrAsel OncedenGurme aslında hiç bir sekilde bireysel değildi tam tersi toplum yararinaydi ama sağlık olsun.
OncedenGurme ZumrAsel iyi niyetinizi anlıyoruz. Biz de elimizden geleni yapıyoruz inanın. Ancak kurallar gereği sadece resmi olanların paylaşımına izin verebiliyoruz