BademsMam Kızlar 1 yaş bebeklerinize kaç damla veriyorsunuz ? Bana 10 damla dendi ama birde size sorayım dedim. Birde ne zaman veriyorsunuz gerçekten rahatlıyor mu ? Nasıl kullanıyorsunuz ?
BalKizimElisam BademsMam bende bilmiyorm bu konu hakkinda ki bilgi. Burda kalip bilgileneyim.😇 birazdan bilgileniriz insallah.🙏🏻
Elisprenses Ben kullanıyorum faydası var bence uykuya geçişi kolaylaştırdı bizde çok zorlanınca veriyorum 8 aylık kızım bu arada
Krgztuba BademsMam yatmadan 40dk önce 10damla veriyordum uykuya geçişini kolaylaştırıyordu Ama gece uyanmaları düzelmedi kestim bende
BademsMam Krgztuba anladım ben yolculuk yapıcam da yaklaşık 2 gün boyunca bitkisel bir ürün deyince denemek istedim. inşallah bir işe yarar da rahat uykuya dalar
BademsMam Krgztuba kullandınız mı peki o şekilde bir işe yarıyor muydu ? Birde uykuya geçişi kolaylaştı mı ?
614408eoa BademsMam hic bir farkı yok yani vrsemde uyumuyor vermesem de atarax da kullandık oda tırt yani bizde hic bisey ise yaramıyor
Zinnureyn BademsMam bitkisel bir ürün deyince denemek istedim 🌸 Kuzum bahsettiğin damla bitkisel görünümlü kimyasal aslında ☺️ içeriğinde sitrik asit, glutamik asit ve koruyucu olarak sodyum benzoat var 🤷🏻♀️
Krgztuba BademsMam iki şekildedir işe yaradı hemen uyumasını saglıyor ama gece uyanmalar devam etti bizde